Zsebre tehetjük Erdélyt, ígérik a megújult GoTransylvania alkalmazás fejlesztői

Elérhető a GoTransylvania turisztikai alkalmazás új kiadása. A 2016-tól működő okoskalauz, amely 2017-ben az Erdély 7 csodája kampányt és weboldalt is elindította, a kevésbé ismert erdélyi értékekre szeretné felhívni a figyelmet, adatbázisa folyamatosan bővül.

A GoTransylvania Maros megyei látnivalók ismertetésével kezdte, azóta Hargita, Kovászna és Kolozs megyére vonatkozó bemutató anyagokkal bővült.Az alkalmazásban a felhasználó régiók és helységek szerint böngészheti a Múzeumok, Templomok, Szálláshelyek, Vendéglátó egységek, Természeti látványosságok, Panorámák, Szórakozási lehetőségek kategóriákat. A fejlesztők pánikgombbal is ellátták az alkalmazást, ezzel a felhasználót érdeklő tevékenységek kiválasztását követően az alkalmazás kilistázza azokat a célpontokat, ahol az illető tevékenységek elérhetők.

2017-ben a GoTransylvania csapata elsőként csatlakozott Romániából a Google Camera Loan programjához, és elsőként rögzítettek 360 fokos felvételeket a Kárpátokból (Csalhó, Egyes-kő, Cohárd, Gyilkos tó, Székelykő), amely idén ősztől lesz elérhető a Google Maps-ben egy nemzetközi kampányt követően.

A következőben a felhasználók által is szerkeszthető interaktív eseménynaptárral, biciklis és gyalogos túraútvonalakkal is bővülne az alkalmazás.

Kapcsolódók

Kimaradt?