Beleszeretett a brit nő a jóval fiatalabb román fiúba, ez lett a veszte

Bírósági úton próbál visszaszerezni 750 ezer fontot egy 66 éves brit nő egykori szerelmétől, egy 29 éves román fiatalembertől. Azt állítja, hogy kölcsön adta volt kedvesének a pénzt. Utóbbi azzal védekezik, hogy ajándékba kapta.

A Daily Mail beszámolója szerint az elvált asszony, Christiane Shellard beleszeretett a nála jóval fiatalabb román férfiba. Kapcsolatuk idején összesen 750 ezer fonttal segítette Cristian Mihaleát, hogy vehessen magának Angliában egy lakást, beindítson egy vállalkozást és kifizesse az apja orvosi kezelését.

Sőt a román fiatalember egy 70 ezer font értékű Porsche Panamerát és több drága órát is kapott ajándékba a nőtől. Cristian Mihalea azonban másfél év kapcsolat után elhagyta őt, és most Christiane Shellard bírósági úton követeli vissza a pénzét, arra hivatkozva, hogy ez csak kölcsön volt.

Lehet is oka dühös lenni, mert kiderült, hogy a román fiatalember indított ugyan egy vállalkozást, de lakást nem vett. A pénz nagy részét romániai bankszámlákra helyezte, majd elveszítette szerencsejátékon. Mihalea azt állítja, hogy ajándékba kapta a nőtől a pénzt, s a vagyonból már csak 4000 fontja és egy drága karórája maradt.

A bíróság a per lejártáig zároltatta a román állampolgár bankszámláit.

Kimaradt?