Technológia segítségével javítana Trump minőségén a magyar elnökjelölt

István Zoltán, az amerikai Transzhumanista Párt elnökjelöltje néhány javaslattal állt elő, amellyel Donald Trump minőségén javítana.

István Zoltán jelölt kampánya során mindvégig a technológia mellett tette le a garast, mint korábban megírtuk, azt vallja, hogy az ember képességei kibővíthetők, megerősíthetők a technológiai fejlesztéseknek köszönhetően.

Az Inverse cikke szerint a magyar származású elnökjelölt több javaslattal is előállt, amelyek Donald Trump minőségén javítanának. Mivel a Republikánus Párt színeiben induló jelölt köztudottan túllépi a határokat, István Zoltán hallás-implantátumokat „szerelne bele”, tanácsadói így rászólhatnának, mielőtt például a nőket sértegeti.

Megoldható volna az is, hogy ne az hús-vér Trump, hanem a hologramja kampányoljon, így előre felvett beszédek hangozhatnának el. Ez a gondolat nem világelső: 2014-ben Narendra Modi indiai miniszterelnök így folytatta le a kampányát. „Trump létrehozhatna egy hologram-Hillary-t, akivel vitázna és akit legyőzhetne. Ezek a mókás cuccok mind léteznek, a kérdés csak az, hogy mikor kezdik el használni a lehetőségeket” – fogalmazott István.

A transzhumanista jelölt szerint ugyanakkor tíz éven belül lehetősége lesz az élő javításokra is – kiejtési hibákat, tárgyi tévedéseket lehet majd korrigálni.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?