Ilyenek Barack Obama átlagos reggelei

Reggie Love, aki Barack Obama amerikai elnök személyes asszisztense volt 2009 és 2011 között, most könyvet írt az egykori közös munkáról Power Forward: My Presidential Education címmel. Love most elárulta, hogyan tölti Obama a reggeleit, hogyan készül fel minden nap a munkára.

Elmondása szerint Obama minden reggel legalább két órával az első aznapi találkozója előtt felkel, hogy legyen ideje a reggeli rutinjára. Obama minden nap reggelente edz, bár hogy milyen intenzitással, az már kérdéses, lengyelországi útján ugyanis felvételek is készültek arról, ahogy az elnök álmosan, ásítozva emelgeti a súlyzókat – írja a HVG.

Az amerikai elnök minden reggel reggelizik is, de Reggie Love elmondása szerint nem mindig ugyanazt. Kampányidőszakban sokszor reggelizett tükörtojást, bacont és pirítóst, de miután az orvosa megállapította, hogy magas a koleszterinszintje, a baconről inkább lemondott. Obama a reggelije mellé sok vizet, narancslevet és zöld teát iszik.

Reggie Love hozzátette, általában nem reggeliztek együtt az elnökkel, mert ezalatt az idő alatt ő is igyekezett edzeni menni és összeszedni magát. "Ha az elnök húsz évvel idősebb nálam és nem fáradt, akkor nekem sem kellene fáradtnak lennem" - mondta Love.

Kimaradt?