Balesetet szenvedett Hende Csaba miniszter, helikopterrel vitték kórházba

Balesetet szenvedett a honvédelmi minisztert szállító autó csütörtök délután Nógrád megyében – erősítette meg az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata. Hende Csabát mentőhelikopterrel vitték a budapesti Honvédkórházba. Az M1 Híradója úgy tudja, a balesetben hárman súlyosan, ketten könnyebben sérültek meg.

A két autó Szécsény és Hollókő között ütközött össze 17 óra körül, a balesetet az első információk szerint nem a minisztert szállító autó okozta. A Blikk azt írta, hogy a minisztert mentőhelikopterrel szállították egy budapesti kórházba.

A HírTV szerint Hende Csaba Szécsényben tartott volna lakossági fórumot. A balesetben a miniszter és a mellette ülő személy is megsérült a Szécsény és Hollókő közötti szerpentines úton. A HavariaPress szerint a balesetben öten sérültek meg.

A TV2 szerint egy ismert raliversenyzővel ütközött a minisztert szállító autó. Később az MTI azt jelentette, hogy a karambol a Nagylóc és Zsunypuszta közötti szerpentines szakaszon történt, amelyet egy szécsényi raliversenyző-páros engedély nélkül le akart zárni.

Kimaradt?