Berlusconi Ruby-ja könnyek között kér szót a milanói bíráktól

A milánói bíróság épületénél tiltakozott csütörtökön Szívtipró Ruby és azt követelte, hogy őt is hallgassák meg a Silvio Berlusconi volt kormányfővel való kapcsolata tisztázása végett. A marokkói születésű Karima El Marough a bíróság bejárata előtti lépcsősoron bejelentette, hogy a róla elnevezett Ruby-per bíróival akar találkozni. "El akarom mondani az igazságot" - hangoztatta.ruby3

A Szívtipró Ruby néven ismert 21 éves nő közleményt olvasott fel a helyszínre hívott sajtónak.

"Nem vagyok prostituált. Ezt senki sem tudja bizonyítani. Pénzért soha senkivel nem volt szexuális kapcsolatom, Silvio Berlusconival sem. Berlusconi ellen háború folyik és a sajtó őt támadva engem bántott, az ügyészek is lélektani nyomást gyakoroltak rám. Én vagyok a sértett fél, nem akarom, hogy az életem tönkremenjen. Veszélyes játékba keveredtem" - mondta könnyezve. Hozzátette, hogy a per miatt mindenki prostituáltnak tartja. Táblát tett a bíróság elé "védekezni akarok a hazugság és az előítéletekkel szemben" felirattal.ruby

Ruby hangsúlyozta, ostobaságot követett el, amikor azt hazudta Berlusconinak, hogy Hoszni Mubarak egyiptomi elnök unokahúga.

A 2011-ben kezdődött, úgynevezett Ruby-perben Berlusconit kiskorú lány prostitúcióra való kényszerítésével és hivatali hatalommal való visszaéléssel vádolják.

Ruby négy évvel ezelőtt 14 alkalommal lépett fel az akkori kormányfő Milánó közeli villájában rendezett partikon.

Berlusconi tavaly októberben önként nyilatkozott a bíróságon hangoztatva, hogy soha nem volt szexuális kapcsolata Rubyval.

A tárgyalást április 22-ig felfüggesztették, mivel Berlusconi védelme a milánói bíróság elfogultságára hivatkozva a per áthelyezését kérte Bresciába. Erről a következő hetekben a Semmítőszék dönt.

Kimaradt?