FRISSÍTVE – Két halálos áldozata volt az ausztrál terroristatámadásnak

Felgyúlt egy autó az ausztrál Melbourne egy utcáján és többeket megkéseltek helyi idő szerint péntek délután. FRISSÍTÉS: Egy sebesült személy meghalt a helyszínen. FRISSÍTÉS2: Terroristatámadásnak tekintik az esetet. Az elkövető szintén meghalt.

A rendőrség lezárta az utcát és több épületet, miután egy autó felgyúlt az ausztrál város egy mallja közelében. Szemtanúk beszámolója szerint hatalmas robbanást is lehetett hallani - írja a The Guardian.

Később a sajtó arról számolt be, hogy egy férfi több rendőrt megpróbált késsel megszúrni – beszámolók szerint ő vezette az autót és ütközött vele az utcán.

A rendőrség hivatalos közleménye szerint hárman megsérültek, a támadót pedig letartóztatták és súlyos sérülésekkel kórházba szállították, rendőri felügyelet mellett.

FRSSÍTÉS: A rendőrség szerint nem valószínű, hogy terroristatámadásról lenne szó, más elkövetőket sem feltételeznek. Egy sebesült személy a helyszínen meghalt. FRISSÍTÉS2: Az új rendőrségi közlés értelmében mégis terroristatámadásnak tartják a történteket, a férfit ugyanis figyelemmel követték. Az egyik rendőr által meglőtt elkövető meghalt a kórházban.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?