Neves műsorvezető válaszolt Trump fiának egy összeesküvés-elméletére

Összeesküvés-elméletet szőtt Donald Trump fia Anderson Cooperről.

A CNN neves műsorvezetője, Anderson Cooper számolt be Donald Trump Jr. egy Twitter-bejegyzéséről, cáfolva azt. Az amerikai elnök fia azt sejtette, hogy a műsorvezető meghamisított egy beszámolót, hogy eltúlozza a Florence hurrikán pusztítását. Trump kampánystábjának egy korábbi tagja egy másik fotóval azt akarta bizonyítani, hogy tulajdonképpen nem is volt olyan mély a víz, amelyben Anderson állt, mint azt mutatták.

Egy felhasználó szerint a műsorvezető térdelt az árvízben, amelyhez Cooper úgyis hozzászokott - a nyíltan meleg műsorvezető szerint ez vélhetően egy homofób megjegyzés.

Cooper elmondta, nagyjából 14 éve tudósít helyszínen hurrikánokról, és elszomorítja, hogy bárki hamisítást sejt. Gondolkodott azon, egyáltalán válaszoljon-e Trump fiának, aki előszeretettel fizet vadállatokért, amelyeket megöl, de nem biztos, hogy valaha járt árvíz közelében.

A műsorvezető ezt követően bemutatta, hogy a Trump Jr. által megosztott fotó tíz évvel korábbi és Texasban készült, és "őszintén szólva idiotizmus" azt gondolni, hogy éppen térdel a vízben.

Kapcsolódók

Kimaradt?