Nincs szükség környezeti hatástanulmányra egy Maros megyei útpadkaépítéshez (X)

Nem kell környezeti hatástanulmányt készíteni az ”Útpadka és árkok kiépítése a Marosvásárhely – Nyárádszereda – Sóvárad – Hargita megye határa közötti 135-ös megyei úton, az 1+900-10+350 km között” projekt esetében – közölte a Maros Megyei Tanács sajtóirodája.

A MAROS MEGYEI TANÁCS, mint az ”Útpadka és árkok kiépítése a Marosvásárhely – Nyárádszereda – Sóvárad – Hargita megye határa közötti 135-ös megyei úton, az 1+900-10+350 km között” projektnek a megrendelője,  értesíti az érdekelteket, hogy a Maros Megyei Környezetvédelmi Ügynökség a projekt környezeti hatásának vizsgálata során azt a döntést hozta, hogy nem kell környezeti hatástanulmányt készíteni az ”Útpadka és árkok kiépítése a Marosvásárhely – Nyárádszereda – Sóvárad – Hargita megye határa közötti 135-ös megyei úton, a 1+900-10+350 km között” projekt esetében, amelyet Maros megyében, Jedd községben, Jedd, Kebeleszentivány és Kebele falvakban fognak kivitelezni.

A besorolási döntéstervezet és annak indoklása tanulmányozható a Maros Megyei Környezetvédelmi Ügynökség Marosvásárhely, Hídvég utca 10. szám alatti székhelyén, hétfőnként 9-15 óra között, keddtől péntekig 9-12 óra között, valamint a következő weboldalon: http://apmms.anpm.ro.

Az érdekeltek a besorolási döntéstervezettel kapcsolatos megjegyzéseiket/ellenvetéseiket, benyújthatják a jelen hirdetés közlésének napjától számított 5 napos határidőn belül.

ELNÖK

Péter Ferenc

JEGYZŐ

Paul Cosma

ALELNÖK

Ovidiu Dancu

Kimaradt?