Vállalkozik vagy csak szeretne? Intenzív felkészítő program indul Sepsiszentgyörgyön

Az ASIMCOV Kovászna Megyei Kis és Középvállalkozók Egyesülete olyan vállalkozók és vállalkozni vágyók jelentkezését várja, akik ötleteiket valósággá váltanák és ehhez partnert keresnek.

Az ACCELERATOR kéthónapos intenzív felkészítő programot jelent, amelyben olyan témák kerülnek feltérképezésre, mint: saját magad és időd megfelelő menedzsmentje, cashflow és pénzügyi felkészültség, startup jog, online marketing és social media jelentlét – a startupod mint üzenet, nemzetköziesítés, finanszírozási források, prezentációs technikák.

A tematikus napok felelősei elismert szakemberek az országból, akik legjobb tudásuk szerint fognak együtt dolgozni 10 szerencsés személlyel/csapattal, akiket az ASIMCOV menedzsment csapat beválaszt a programba. Az Accelerator by innoHUB elején a résztvevők kidolgoznak egy CANVAS üzleti tervet és a program legvégén úgyszintén az elsajátított tudás alapján. A programot egy Gála zárja a Saint George Startup Week by Techstars keretén belül (lásd ST George Startup Week 2017-et) ahol a startupereknek lehetőségük nyílik pitch formájába bemutatni ötletüket befektetők, befektető szervek és lehetséges stratégiai partnerek előtt.

Ugyanakkor a fejlődést négy mentor fogja követni. Az interaktív mentorálásra ami tematikus napok formájába történik heti rendszerességre kerül sor viszont a programban résztvevő startuperek korlátlanul használhatják a sepsiszentgyörgyi Inkubátorházban kialakított innoHUB nevű coworking irodát. A program ingyenes, az Interreg Duna Transznacionális Program része, és azzal a céllal fut, hogy a partnerországok megoldást találjanak az innovatív startupok okos finanszírozásával való összekötésére és ezt teszteljék.

Jelentkezni február 27-ig lehet itt ezen a linken, több információt itt lehet olvasni. Kapcsolattartó: Mátyus Enikő, telefonszám: 0729101963

Hasonló ACCELERATOR Pilot program fut most a partnerországokban: Budapesten – Széchenyi Tőkealap kezelő Zrt. és Közép-dunántúli Regionális Innovációs Ügynökség; Ljubljana - Technology Park Ljubljana & Institute for Entrepreneurship Research; Liberec, Csehország – DEX Innovation Center; Belgrad – Development Agency of Serbia; Banja Luca, Bosnia Herzegovina- Republic Agency for the Development of Small and Medium Enterprises, Graz - JF Johanneum University Graz. A projekt teljes időtartama: 2017 január - 2019 június

Kapcsolódók

Kimaradt?