Tanácsadói állást hirdetett a Maros Megyei Tanács (X)

A Maros Megyei Tanács versenyvizsgát szervez a Terület- és Városrendezési Igazgatósághoz tartozó Véleményező, Engedélyező és Ellenőrző Szolgálat keretében egy I. besorolású, felső szakmai fokozatú tanácsadói állás betöltésére.

A versenyvizsga a Maros Megyei Tanács székhelyén lesz megtartva (Maros megye, Marosvásárhely, Győzelem tér 1 sz.).

Az írásbeli próba időpontja: 2018. január 18., 10.00 óra.

Az interjúra az írásbeli próba időpontjától számított legtöbb 5 munkanapon belül kerül sor. A pontos dátumot az írásbeli próba eredményeivel egy időben függesztik ki.

A jelentkezőknek teljesíteniük kell a Köztisztviselők jogállásáról szóló, 188/1999-es újraközölt törvény 54-es cikkelyében előírt feltételeket.

A versenyvizsga részvételi feltételei,  a könyvészeti anyag, valamint az állás részletes munkaköri leírása ki vannak függesztve az intézmény székhelyén és közzétettük az intézmény weboldalán is, www.cjmures.ro oldalon.

A jelentkezési iratcsomót a Maros Megyei Tanács székhelyén kell benyújtani jelen hirdetés Románia Hivatalos Közlönyének – III. részében való megjelenésétől számított 20 napon belül.

Bővebb tájékoztatást  a vizsgabizottság titkárától, a Humánerőforrás Szolgálat tanácsadójától, Radu Teodora-tól kérhetnek az érdeklődők telefonon a 0372-651234-es telefonszámon, vagy e-mailben: radu.doris @cjmures.ro.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?