Háromszéken keresik az Év Fiatal Vállalkozóját

A Junior Business Club és a Kovászna Megyei Kereskedelmi és Iparkamara  december 8-án díjazza azon fiatal vállalkozókat, akik kiemelkedő eredményeket értek el 2016-ban. A Kovászna Megye Fiatal Vállalkozója című díj átadására a Junior Business Club évzáró ünnepségén kerül sor.

A díj a fiatal vállalkozói generáció jeles képviselőinek munkásságát ismeri el. Azon fiatal háromszéki vállalkozókat keressük, akik fiatal koruk ellenére sikeresek a gazdasági életben és jó példaként szolgálhatnak társaik számára. A díjra 35 év alatti cégtulajdonosok, egyéni vállalkozók jelentkezhetnek. A jelentkező vállalatok nyereséggel kellett, hogy zárják az 2016-os évet. Azok a fiatal vállalkozók, akik az elmúlt 5 éven belül örökölték vagy részvényesek, tulajdonosok lettek több mint 5 éve működő vállalkozásnak, nem jelentkezhetnek a fiatal vállalkozói díjra.

A díjra a következő e-mail címek egyikén lehet jelentkezni keddig, december 5-ig: ccicov@ccicov.com vagy juniorbusinessclub@yahoo.com. A jelentkező fiatal vállalkozók a következő adatokat kell elküldjék: a nevük, a tulajdonosi részek hányada, a vállalkozás neve, levelezési címe, telefonszáma, honlapja, illetve egy rövid bemutató a vállalkozásról. Nem kötelező ugyanakkor egy rövid leírás szociális és közérdekeket támogató tevékenységekről (önkéntesség, támogatás, partnerség, stb.).

Ugyanakkor ajánlani is lehet a díjra sikeres, fiatal vállalkozókat: amennyiben valaki ismer olyan fiatal vállalkozót, aki 35 évnél fiatalabb és jó eredményei vannak az üzleti életben, ajánlja, hogy legyen az Év Fiatal Vállalkozója! Az ajánlott vállalkozót a megadott elérhetőségeken felkeresik és amennyiben beleegyezését adja, részt vehet a vállalkozói díj megmérettetésén.

A díj átadására a Szentgyörgy Pince vendéglőben kerül sor december 8-án a Junior Business Club évzáró ünnepségén. A pályázati részvétel feltételeit illetően Incze Esztert (Kovászna Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, tel: +40-745-085842, e-mail: ccicov@ccicov.com), illetve Karácsony Zsoltot (Junior Business Club, tel: +40-751-790537, e-mail:  juniorbusinessclub@yahoo.com) lehet keresni.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?