Fekete péntek: ekkora árleszállítások lesznek az eMAG-nál

A legnagyobb hazai online áruház, az eMAG átlagban 34 százalékos árleszállítást ígér november 17-re, Fekete Péntekre. Számításaik szerint összesen 1,3 millió terméket adnak majd el olcsóbban ezen a napon, 350 millió lej értékben.

A webáruház hétfőn közölte: pénteken többek között egy 180 ezer eurós gépkocsit, aranyat, műtárgyakat, sőt Forma 1-es versenyre szóló jegyeket is kínálnak majd leszállított áron. Azt is ígérik, hogy a kifizetett termékek kétharmada legtöbb öt napon belül, a többi legkésőbb november 29-ig eljut majd a vásárlókhoz.

Az eMag fekete pénteki kínálatában többek között 50 ezer tévékészülék, 60 ezer okostelefon, 150 ezer elektronikus háztartási eszköz, 150 ezer játék szerepel. A legnagyobb árleszállításokra a divatáruk és a lakberendezési tárgyak vásárlói számíthatnak. Egy gépkocsit például a piaci árnál 50 ezer euróval olcsóbban kínálnak majd, és 50 százalékos árleszállítás lesz bizonyos tévékészülékek esetében.

Az eMAG tavaly 302 millió lej értékben adott el termékeket. Idén arra számítanak, hogy egy vásárló átlagban 3,4 terméket vesz meg tőlük Fekete Pénteken, a tavalyi átlag 3,14 termék volt. A webáruház még nem közölte, hogy november 17-én milyen időpontban kezdődnek majd árleszállítások, de várhatóan a korareggeli óráktól már meg lehet rohamozni őket.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?