Pályázati eligazítót szervez a MIÉRT a Start-up Nation programról

A Magyar Ifjúsági Értekezlet jövő kedden délután, 21-én 17.00 órától pályázati eligazítást tart a Start-up Nation Romania programról a K+ Közösségi Térben, Kolozsváron.

A román állam idei kiemlekedő kezdeményezési közé tartozik a kis- és középvállalkozások támogatására irányuló Start-up Nation Romania program, mely évente legtöbb tízezer kezdő vállalkozásnak biztosít maximum 200 000 lej vissza nem térítendő támogatást, amely az elszámolható költségek 100%-át finanszírozza. A program keretében olyan kis- és középvállalkozások pályázhatnak, amelyek a 10/2017–es sürgősségi kormányrendelet hatályba lépése után lettek vagy lesznek bejegyeztetve és amelyek munkakönyvvel és teljes munkaidőben alkalmaznak minimum 2 alkalmazottat, napi 8 órában, 3 évig.

„Az idei évben a MIÉRT kidolgozott egy 15 üzleti tervből álló listát, amelyek alapul szolgálhatnak ennek a kiírásnak a megpályázására, melyen keresztül jelentős vissza nem térítendő összegehez juthatnak hozzá a fiatalok vállalkozásuk beindítására.  Rengeteg pozitív visszajelzést kaptunk, illetve nagyon sokan érdeklődtek a támogatás lehívásának technikai részleteiről, ezért úgy gondoltuk szervezünk egy pályázati eligazítót az érdeklődők számára, ahol pályázati szakemberektől minden releváns információt megkaphatnak a résztvevők” – fejtette ki Antal Lóránt.

A pályázati eligazítóra hétfő estig lehet jelentkezni a jelentkezési ív kitöltésével.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?