Megtartották a szilveszteri nyugtalottó-sorsolást

Rendkívüli, szilveszteri nyugtalottó-sorsolást tartottak szombat este a Román Lottótársaság székhelyén. Ezen az április 17. és december 15. közötti keltezésű kasszabonok vehettek részt. Azok a nyertes nyugták, amelyen az április 27-i dátum és a 187 lejes összeg szerepel. 

A pénzjutalom ugyanúgy legkevesebb tízezer lej, ha a nyereményigénylések száma nem haladja meg a százat. A nyereményért 30 napon belül kell jelentkezni az adóhatóság területi kirendeltségeinél, ahol az igénylő kap egy egyedi regisztrációs számot, és hazaviheti a nyugta hiteles másolatát. A 30 nap elteltével – a nyugták hitelességének ellenőrzése után – a nyereményre esélyes regisztrációs számok listáját a pénzügyminisztérium és az adóhatóság honlapjára töltik fel.

Ha száz vagy annál kevesebb nyertes nyugta van, akkor az 1 millió lejes alapot egyenlően szétosztják a szerencsés vásárlók között. Ha több mint száz nyertes nyugtát regisztráltak, egy utólag meghirdetett időpontban újabb sorsolást tartanak. Ekkor a kiosztott regisztrációs számok közül kihúzzák azt a százat, amelyek a nyertes kasszabonok azonosítói. E nyugták tulajdonosainak nyereménye fejenként 10 ezer lej.

Kapcsolódók

Kimaradt?