Masszív árleszállítások: Fekete Hónap lett a Fekete Péntekből Romániában

A Black Friday (Fekete Péntek) kezdetének időpontja „hivatalosan” idén november 25-re esik, de a kereskedők egy része már november elsejétől elkezdték, mások 18-tól indítják az árleszállításokat, sőt van olyan cég, amelyik már októbertől olcsóbban kínálja több termékét.

Altex például október 22-ére hozta előre a Fekete Pénteket. Az elektronikai cikkeket forgalmazó áruházláncnál az árleszállítások 35 napon át, november végéig tartanak. Kedvezményes árú termékeik listáját itt találhatja.

Az Altex nagy riválisa, a 118 üzlettel rendelkező Flanco kedden indította promóciós kampányát. Az áruházlánc összesen 1000 terméket kínál – esetenként akár 80 százalékkal – olcsóbban, november 20-ig. Ajánlataikat itt találhatja.

Az egyik legnagyobb hazai webáruház, az evoMAG november folyamán kétszer hirdet árleszállítás. Az első promóciós kampánya kedden már megkezdődött, és pénteken ér véget. Ezt követően november 18-20. között lehet jutányos áron elektronikai cikkekhez jutni az evoMAG-nál, amely 25 ezer terméket kínál olcsóbban. Ezek listája itt tekinthető meg.

A legnagyobb hazai webáruházban, az eMAG-nál számítástechnikai eszközök, műszaki és háztartási cikkek, mobiltelefonok, tabletek, játékok és könyvek széles kínálata kapható, és idén is nagy forgalomra számíthat a Fekete Pénteken. Az árleszállítások kezdetének dátuma november 18-a, péntek, és csak egy napot tart.

A Fekete Péntekhez köthető árleszállításokat több hazai portál követi és összesítéseit rendszeresen frissíti. Itt például talál egy listát fontosabb hazai üzletláncok és webáruházak árleszállításainak dátumaival.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?