A héten Kolozsvárról közlekednek a marosvásárhelyi repülőtér járatai

Felújítási munkálatok miatt a Marosvásárhelyi Transilvania Repülőtéren szünetel a járatok fogadása. A repülőtér sajtóosztálya arról tájékoztatott, hogy október negyedikéig a kolozsvári reptérre érkeznek, illetve onnan indulnak a Wizz Air járatai.

A repülőtér közleménye szerint javítják a kifutópályát, ezért az utasoknak Kolozsvárról kell indulniuk, illetve oda érkeznek, a pontos tájékozódás érdekében a légitársaságokkal kell kapcsolatba lépniük. A légi forgalom egyhetes szünetelése a március 29-i, keddi W6 2485/W6 2486 –os számú Budapestről érkező, illetve Budapestre tartó Wizz Air-járatot érinti.

Október elsején, csütörtökön ugyancsak a Wizz Air légitársaság, W6 3375/W6 3376-os számú Frankfurt Hahn oda-vissza, illetve a W6 3373/W6 3374-os számú Memmingen oda-vissza járatára vonatkozik. Szombaton a W6 2485/W6 2486-os számú Budapestről és Budapestre tartó repülőgép fog Marosvásárhely helyett Kolozsváron startolni.

A felsoroltakhoz hasonlóan a Londonba, Dortmundba, Madridba, Milánóba, Párizsba és Rómába tartó rendszeres járatokat is érinti a Marosvásárhelyi Transilvania Repülőtér e heti szünete.

Kimaradt?