Tévedésből volt brutális árleszállítás az eMagnál

A Black Friday hatalmas árleszállításainak rekordját döntötte meg az eMag, igaz, tévedésből. Az online áruház működtetői a fejüket fogják, de kiszállítják a megrendelt termékeket.

Bizonyos újracsomagolt termékeket három és fél órán át egy és nyolc lej közötti összegért lehetett megvásárolni vasárnap, a Black Friday (Fekete Péntek) alkalmából az emag.ro-n, mert az online áruház működtetői tévesen tüntették fel egy rendszerhiba miatt az árakat. 

Az este fél kilenctől  tizenegy óráig tartó véletlen árleszállítás alatt például egyetlen lejért árulták a Samsung Galaxy S4-et a korábbi 1449 lej helyett, a 117 centis Philips LED Smart TV 3Det 4246 lej helyett 3 lejért adták el, a Dell Studio XPS Duo 12 Ultrabook-ot szintén 3 lejért az egyébként 4796 lejes ár helyett.

A legnagyobb árkedvezményt a Cisco Catalyst 2960 vállalati switch kapta. Ezt 11 190 lejért árulja az emag.ro, de a vasárnapi esti órákban nyolc lejért vihették el a szerencsés vásárlók. Az emag.ro működtetői elismerik a tévedést, lehet, hogy most a fejüket fogják, de csuklás nélkül kiszállítják a vevőknek a termékeket.

"Ügyfeleink elégedettsége nagyon fontos számunkra, így tiszteletben fogjuk tartani a rendeléseket, a termékeket pedig gyorsan kiküldjük" – nyilatkozta az eset kapcsán az eMag vezérigazgatója, Iulian Stanciu. A hiba miatti leárazások összege 1,15 millió lej, a három órában pedig 730 termék kelt el nevetségesen alacsony áron.

Kapcsolódók

Kimaradt?