Ráijeszthet a konkurenciára az RCS-RDS árajánlata

Megrengetheti a hazai telekom piacot az economica.net gazdasági portál szerint az RCS&RDS legújabb mobiltelefon-bérletes árajánlata.

A Teszári Zoltán nagyváradi vállalkozó tulajdonában lévő cég mobilszolgáltatója, a Digi Mobil havonta 5 euróért korlátlan hálózaton belüli és kívüli beszélgetést és 5 GB ingyenes adatforgalmat ígér az ügyfeleinek. Az Európai Unión belüli nemzetközi hívások szintén ingyenesek.

Az immár országos lefedettségű Digi Mobil 5 eurós árajánlata azokra az ügyfelekre érvényes, akik előfizetői az RCS&RDS kábeltévé- és internetszolgáltatásának is. Aki csak az egyik szolgáltatásra fizet elő a kettő közül, annak havi 7 euróba kerül a korlátlan ingyenes beszélgetést is tartalmazó bérlet, aki egyikre sem, annak 10 euróba.

Az economica.net emlékeztet arra, hogy a RCS&RDS konkurenciája is ajánl korlátlan beszélgetést lehetővé tevő bérleteket, ám ezek ára jóval magasabb. Így például a Cosmote Free L csomagja 15 euró. A Vodafone RED nevű bérlete 25 euróba kerül, de csak 250 perc ingyenes nemzetközi hívást és 400 MB adatforgalmat tartalmaz. Az Orange Cangur 25 nevű bérlete szintén 25 euró, amiért 500 perc ingyenes nemzetközi hívás és 750 MB adatforgalom jár.

Kimaradt?