Öt járatot töröl, hármat pedig felfüggeszt Romániában a Wizz Air

Törli öt járatát, további hármat pedig felfüggeszt Romániában a Wizz Air. Akik már foglaltak, visszakérhetik a jegy árát – írja a turizmus.com

„A felszabaduló kapacitásokat az elkövetkező időszakban más útvonalaknak adjuk át, mert rendre új lehetőségeket keresünk, amelyek jobban megfelelnek ügyfeleink várakozásának” – olvasható a fapados légitársaság közleményében.

A légitársaság tájékoztatása szerint 2018 telén már nem indítják a Bukarest-Lisszabon, a Bukarest-Kutaiszi (Grúzia), a Bukarest-Göteborg, a Bukarest-Athén és a Kolozsvár-Athén járatokat. A Bukarest-Kolozsvár és a Budapest-Bukarest járatok október 26-án szállnak fel utoljára, a Bukarest-Malmö pedig október 27-én.

Az utasokat a Wizz Air legnagyobb forgalmú belföldi járata, a Bukarest-Kolozsvár vonal felfüggesztése érinti leginkább, hiszen erre 2018 első félévében 242 ezer utas váltott jegyet. Aki már foglalt a felfüggesztett járatokra, kérheti a teljes összeg visszafizetését, vagy választhat más opciókat a légitársaság kínálatából.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?