Nyolc ötlet, ha unja már az egyszerű copfot

Nem mindenkinek van ideje reggelente sok időt tölteni a frizura elkészítésével. A nagy rohanásban pedig többnyire két rendkívül gyors frizura közül választhatunk: a kibontott haj és a lófarok. Kánikula idején nem túl praktikus a nyakunkat és vállunkat melegítő hajzuhatag, ezért a copfok készítéséhez adunk néhány ötletet.  

Ha azt gondolná, egy copf nem túl változatos, galériánkkal rácáfolunk erre. A fotókhoz leírást is csatoltunk, így könnyedén elkészítheti copfját. Válogatásunkból kisgyerekes szülők is inspirálódhatnak, a kislányok bizonyára örülnek majd az új frizuráknak.

Csomózott lófarkat kaphatunk, ha követjük az instrukciókat, tehát megcsomózzuk kétszer a hajunkat és megfelelően rögzítjük. Buborék lófaroknak is hívják ezt a frizurát, amelyhez vékony hajgumikra van szükség. Készítsünk egy copfot, tupírozzuk fel, majd kössük meg a kicsi hajgumikkal. A nyár slágere a kendő, ami nemcsak a megjelenésünket, de a frizuránkat is jól feldobja. Kössünk egy kendőt a copfunkra és máris másképp néz ki az unalmasnak hitt copf. Mielőtt copfba kötnénk a hajunkat, mindkét oldalon válasszunk le egy-egy tincset. Készítsünk egy laza lófarkat és a kimaradt tincseket tekerjük majd rögzítsük, elrejtve ezzel a hajgumit. Csupán néhány plusz mozdulattal ilyen különleges és kényelmes frizurát készíthetünk. Kössünk egy laza lófarkat, válasszuk ketté a hajgumi feletti részen, majd a kis lyukon bújtassuk át egyszer-kétszer a hajunkat. Egy egyszerű copfot nagyszerűen feldob egy masni, amelynek színét összehangolhatjuk a ruhánkkal. A fonatok képesek megbolondítani a legegyszerűbb frizurát. Kezdjük el fonni a hajat az egyik oldalról, majd a fonat végét kössük meg egy pici hajgumival. Végül kössük össze a hajunkat egy laza lófarokba. Ha a lófarokban egy vékony tincset befonunk, kissé bohókás és különleges frizurát kapunk.

Kimaradt?