Ez a ruhadarab lesz a szoptatós kismamák kedvence

The Milky Tee Company márkanéven dobta piacra a 34 éves Lauren Hampshire szoptatós felsőit. A ruhadarab újdonsága, hogy mindkét oldalán cipzárral rendelkezik így azok az anyukák is szoptathatnak nyilvánosan, akik elrejtenék a mellüket.

A 34 éves anyuka második gyermeke születése után alkotta meg a szoptatós pólókat, ekkor döbbent rá ugyanis, hogy nem nagyon van olyan kényelmes ruhadarabja, melyben kényelmesen szoptathatna.

A pólókat elsősorban olyan anyukáknak ajánlja, akik nem szeretnék közszemlére tenni mellüket, miközben gyermeküket táplálják. A két oldalon cipzárral rendelkező feliratos felső, több díjat is bezsebelt már.   

A weboldalról 10 dollárnyi plusz költséggel Romániába is rendelhetünk, így „csak” 50 dollár, azaz nagyjából 200 lejért vásárolhatjuk meg. Azonban ha rendelkezünk némi kézügyességgel, van egy jó varrógépünk mi magunk is megalkothatjuk saját szoptatós pólónkat. Az ötlet igencsak egyszerű, elég a kedvenc felsőnk két oldalát kibontani, cipzárt varrni bele, és visszavarrni. Varrógép és türelem, idő híján egy varrónő is könnyedén elkészítheti ezt, jóval 200 lej alatti áron.

 

Kimaradt?