Ezt a farmert csak bugyi nélkül lehet hordani

A divat sokszínűségéből adódóan néha születnek merész kreációk, melyek lehet, hogy jól mutatnak de viselésük igencsak körülményes. Jó példa erre a szinte mindent megmutató menyasszonyi ruha. Nemrég egy olyan farmerre bukkantunk, amelyet csak bugyi nélkül lehet hordani.

Az Extra.ie bukkant rá az Opening Ceremony termékére, amely hátulról nézve egy teljesen átlagos farmernek tűnik. A ruhadarab extravaganciája az oldalán lévő hálószerű, teljesen átlátszó anyagban rejlik, amely összefogja a nadrág szárait. A nadrág teljes hosszában megmutatja a lábakat és az alsónemű hiányát. Egy helyben állva valószínűleg eltakarja az intim testrészeket, ám mozgás közben ez biztos nem így marad.

Kíváncsiságból utánanéztünk, kapható-e ez a farmer Romániában. Jó hírünk van a vaskos pénztárcával rendelkező divatrajongóknak: akciósan 1000 lej körüli összegért megrendelhetik. De ha mindenképpen beleszerettünk a nadrágba, ennyit azonban nem költenénk rá, egy farmer szétvágásával és némi plusz munkával mi magunk is elkészíthetjük. 

Kapcsolódók

Kimaradt?