Meghan Markle kedvenc szempillaspirálja 40 lejért kapható

Ország-világ előtt mondta ki nemrég a boldogító igent Meghan Markle, egykori amerikai színésznő, mára már Sussex hercegnéje. Harry herceg feleségére sokan kíváncsiak, rajongói pedig igyekeznek ellesni stílusát és trükkjeit. Nemrég kiderült Meghan Markle kedvenc szempillaspirálja egy egyszerű, drogériás termék, mely alig 40 lejért beszerezhető.  

Lydia Sellers sminkmester 2015 és 2017 között, a Suits (Briliáns elmék) forgatása alatt dolgozott Meghan Markle-lel, akinek a színésznő ajánlotta a Maybelline Lash Sensational Luscious szempillaspirált. A sminkmester azóta is hálás az újdonsült hercegnének, hiszen az általa ajánlott termék dúsítja és hosszabbítja a pillákat, miközben hidratálja azokat. „Ráadásul az ára is igazán baráti” – árulta el Lydia Sellers a Hello Magazine-nak nyilatkozva.

„Meghan hosszú évek óta a klasszikus stílus híve, megjelenésére a kevesebb-több elve jellemző: üde, természetes bőr, sűrű, hangsúlyos szempillák kevés színnel az ajkakon” – teszi hozzá a sminkes.

Meghan Markle kedvenc szempillaspirálja könnyedén beszerezhető, viszonylag hozzáférhető áron. A 40 lejért megvásárolható termék legyezőszerű tekintetet ígér, a festék formulája értékes olajokkal ápolja a pillákat, mégis egyszerű az eltávolítása. Hogy érdemes-e hinni a hercegnének, az csak a spirál használata során derül ki, de ha nem tudjuk, milyen terméket válaszunk, tegyünk ezzel egy próbát.

 

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?