Viseljen pirosat a szürke időben!

Az időjárás nem kedvez a változatos öltözködésnek. Ahelyett, hogy eltennénk a vastag pulóvereket, téli csizmákat, kabátokat a szekrényünk mélyére, és tavaszi, lengébb holmikkal dobnánk fel öltözködésünket, még mindig kénytelenek vagyunk a vastag ruhákért nyúlni reggelente. A hideg időben viszont nem kell feltétlenül mellőznünk a színeket, viseljünk nyugodtan élénk árnyalatokat. 

A tél végén általában kissé kimerültek, kedvetlenek vagyunk, ezért nem árt, ha vidám színekkel dobjuk fel hangulatunkat. A piros és annak árnyalatai energiát adnak, ezért bátran válasszuk a télies tavasz napjain. Férfiak, nők, kicsik és nagyok nyugodtan viselhetik a színt, mi most mutatunk néhány ötletet.

Nem kell feltétlenül Piroskának öltözni, de egy piros téli kabát igazán jól tud kinézni és még jobb kedvre is derít. A nők és gyerekek bátran hordhatják, de a férfiaknak sem kell ódzkodniuk a színtől, egyaránt találni sportos és elegáns férfi kabátokat a vörös árnyalataiban. Érdemes beruházni egy ilyen színű kabátra, ha mindennapi viseletként feltűnőnek érezzük, hordjuk csak alkalmanként, vagy amikor éppen plusz energiára van szükségünk.Ha nincs a szekrényünkben egy piros téli kabát, feldobhatjuk öltözékünket egy piros sállal is. Ez könnyebben beszerezhető, emellett bármilyen egyszerű viseletet nagyszerűen kiegészít. Egy pihe-puha kötött sál nemcsak jól néz ki, de melegít is.Ahogy a sál, úgy egy táska, legyen az akármilyen méretű, alakú és stílusú jól ki tud egészíteni egy hétköznapi, egyszerű öltözéket vagy egy alkalmi viseletet.Valószínüleg a legkönnyebb egy piros színü pulóvert, blúzt előkapni a szekrényünkből és máris vidámabb az öltözékünk. Egy pulóver lehet laza, kényelmes viselet, ha farmerral és bakancsal párosítjuk, ugyanakkor elegáns, ha egy szép inget veszünk alá. A vékonyabb ruhadarabokat sem kell elfelejtenünk, ha rétegezzük ezeket például egy blúzra még felveszünk egy blézert, kardigánt és erre a vastagabb kabátot, biztosan nem fogunk megfázni.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?