Hódít az új trend: jegygyűrű helyett piercing

Hagyományosan a karikagyűrű az örökkévalóság szimbóluma, ezért szinte kötelező kelléke az esküvőnek. A párok ma már könnyedén megtalálhatják az ízlésüknek megfelelő darabot, hiszen különböző stílusu, színű, kialakítású gyűrűkből választhatnak. Ha pedig a párok trendik akarnak lenni, akár piercinget is hordhatnak az összetartozásuk jeleként. Ez a trend hódít napjainkban.

A kissé bizarr ékszer valóban az ifjú pár komolyságáról árulkodik, hiszen míg a karikagyűrűt könnyedén levehetjük az ujjunkról, addig a piercing örökre szól, nyomot hagy.

A piercing két darabból áll: az egyik, a bőr felszínén látható aprócska dísz, ami könnyedén cserélgethető. A másik pedig az ezt tartó lyukacsos, kampós talp, amit beépítenek a bőr alá. Szakértők azonban figyelmeztetnek a veszélyekre: ha nincs elég mélyen, könnyen elmozdulhat a piercing, ha viszont túl mélyen van, benőheti a bőr.

Bár kétségkívül egyedi a piercing jegygyűrűként való viselése, jó tisztában lenni a veszélyeivel és praktikusság szempontját is mérlegelni.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?