Ezek voltak a Grammy-gála legstílusosabb és legbizarabb ruhái

Hatvanadik alkalommal adták át vasárnap a zeneipar Oscarjának is nevezett Grammy díjakat.  Az ünnepségen ezúttal is szolidaritást vállaltak a szexuális zaklatás áldozataival, a #TimesUp mozgalom támogatásaként fehér rózsával jelentek meg a sztárok. Az idei  díjazottakról ebben a cikkünkben már írtunk, most a Cosmopolitan és a Daily Mail válogatásaiból szemezgetve mutatjuk be a vörös szőnyeges felvonulás legszebb és legbizarabb ruhakölteményeit.

A legstílusosabb sztárok

Lady Gaga a megnyitó után elsőként érkezett a vörös szőnyegre. A hosszú uszállyal ellátott áttetsző csipkecsoda az Armani divatház darabja. A felvonulást követően az extravagáns énekesnő megszabadult a nagy szoknyától, így a gálán már csak a testre simuló ruhában tündökölt.

Hailee Steinfeld egy fehér Alexandre Vauthier ruhát választott a díjátadóra, melyhez egy fényes, lila csizmát viselt. A letisztult ruhadarab és a merész kiegészítő izgalmas megjelenést biztosított az amerikai színésznőnek, énekesnőnek.

Ki mondta, hogy vörös szőnyegen nem viselhetünk pirosat? Camila Cabello énekesnő egy gyönyörű piros Vivienne Westwood estélyiben érkezett a gálára. A különlegesen dekoltált estélyihez ezüst kiegészítőket választott, így lett a Grammy-gála egyik legstílusosabb sztárja.

A legbizarabb ruhaköltemények

A nyolcszoros Grammy-díjas énekesnő, Rihanna díjat adott át a gálán. Az alkalomra egy Alexandre Vauthier tervezte latex ruhát/kabátot választott, hozzá illő csizmával. A mélyen dekoltált ruhaköltemény leginkább egy esőkabátra hajazott, mindenesetre emlékezetes marad.

Kali Uchis énekesnő színes egyéniségéhez méltó rózsaszín, arany mintázatú kezeslábasban tündökölt. Az tény, hogy a kezeslábasok/jumpsuit-ok divatosak, ez mégsem egy követendő példa.

Az egyik legfurcsább megjelenés mindenképpen Patrick Starr sminkmesteré volt, aki úgy gondolta, a pink-lila összeállítás a csillogó övvel, ékszerekkel, pink csizmával és turbánnal stílusos lesz a díjátadóra. Nem volt az. 

 

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?