Ilyen lesz 2019-ben a trendi menyasszonyi torta

A 2018-as esküvői szezon lassan véget ér, a frissen eljegyzett menyasszonyok azonban már a 2019-es esküvőjüket tervezgetik. Egy esküvő fontos eleme a menyasszonyi torta, az előrejelzésekből pedig már megjósolható milyen lesz a trendi a 2019-es menyasszonyi torták világában. A Purewow összegyűjtötte ezeket.

A menyasszonyi torta az, amelynek nemcsak finomnak kell lennie, de látványosnak és az esküvő hangulatához igazodónak is. Az alábbi trendek inspirációt nyújthatnak, ha már tudjuk az ízt, de nincs ötletünk arra, hogyan nézzen ki a torta. 

Szalag

Egy egyszerű és olcsó dísz a szalag, amit a tortára teszünk és masnit kötünk rá. Ha a szalag színe hasonlít a dekorációhoz vagy a menyasszonyi csokorhoz, azzal egységes képet alkothatunk.

Textilminta

A bohém stílusú esküvők még mindig nagyon divatosak. Ezekhez jól illik a textilmintákkal díszített menyasszonyi torta. Persze nem muszáj túlzásba vinni, a képen látható torta látványos, a textilmintáknak köszönhetően azonban van benne egy adagnyi bohémság. 

Majdnem „felöltöztetett" torták

A torták világában régóta hódítanak a naked cake-ek, az az a csupasz torták. De vannak már majdnem csupasz torták, a legújabb pedig a majdnem „felöltöztetett" torták. Ezeken jóval több a krém, ám mégsem annyi, hogy teljesen beborítsa a tortát, helyenként kikandikál a tészta. Ettől lesz igazán trendi.

Mint egy festmény

Egy-egy torta elkészítése maga a művészet, ám még inkább azzá válik, ha a tortabevonatot úgy készítik, mintha ecsettel festették volna. Igazán különlegesek az így készült torták. 

Gyöngyök

A gyöngy egy elegáns díszítőelem. Ha a menyasszony ékszerein, ruháján is megjelenik, érdemes fontolóra venni, hogy a tortán is legyenek.

 

Minitorta

Sok pár ódzkodik a hatalmas, többemeletes tortáktól. Számukra lehet kedvező a 2019-es év egyik trendje, a minitorták. Ezek mérete pont elég arra, hogy az ifjú pár felvághassa, összekenhesse vele magát, de nem kell bajlódni az emeletek felszeletelésével. 

Cukorkák 

A torta nélküli esküvő is trendi 2019-ben. Egy esküvőn az a legfontosabb, hogy az ifjú pár személyiségét tükrözze és jól érezzék magukat. Ha nem szeretnének tortát, mert inkább a cukorkákért, gumicukrokért rajonganak, semmi gond.  

 

Kapcsolódók

Kimaradt?