Ez II. Erzsébet királynő kedvenc körömlakkja

1989 óta, azaz közel harminc éve ragaszkodik II. Erzsébet királynő egy bizonyos körömlakkmárka egyik árnyalatához. Bár a legtöbb nyilvános eseményen az uralkodó kesztyűt hord, ha az lekerül, megfigyelhető a visszafogott, elegáns manikűr. A körömlakk ráadásul nem is olyan drága, itthon 40 lej körüli áron beszerezhető. 

A királyi család tagjai komoly szabályoknak kell megfeleljenek, így van ez a megjelenésükkel is. A hölgyek például nem viselhetnek piros vagy élénk színű körömlakkot, kezeiken csak visszafogott árnyalatokat hordhatnak. Tökéletes választás lehet erre II. Erzsébet által használt körömlakk, ami az Essie márka Ballet Slippers nevű árnyalata.

A körömlakkot az uralkodó egy rétegben keni fel körmeire, így egy visszafogott fényű manikür lesz az eredmény. Nemcsak a királynő kedvence az ez árnyalat, ezt viselte körmein idei esküvőjén Meghan Markle és a királynő unokája, Eugenia hercegnő is.  

A körömlakk itthon is beszerezhető a nagyobb bevásárlóközpontokban vagy az online webáruházakban. A 9 dolláros körömlakkot itthon 40 lej körüli áron lehet megvásárolni. 

 

 

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?