Több lesz a szex, ha naponta megteszi ezt az apróságot

A párok szexuális életét számtalan tényező befolyásolhatja, az egészségügyi állapottól kezdve a libidón át, a táplálkozásig, vagy éppen az otthoni teendőkig. A Sleepopolis cég megbízásából a OnePoll által készített felmérésben kétezer amerikait kérdeztek az ágyukat érintő szokásaikról, személyiségjegyeikről, hobbijukról. Kiderült: meglepő szokás javítja a párok szexuális életét. 

Az ágyon múlik a szex mennyisége. Nem a méretén, puhaságán vagy éppen az ágynemű színén, hanem a rendezettségén. A felmérés ugyanis rámutatott: azok, akik reggelente megágyaznak 10 százalékkal többet szexelnek a párjukkal hetente. A szakértő szerint az összefüggés érhető, hiszen a vetetlen ágyról legtöbbször az jut eszünkbe, hogy takarítani kellene, rendet tenni a lakásban, míg a szépen elrendezett ágy megnyugtat, biztonságérzetet ad, jó érzés belefeküdni, így sokkal jobban csábít a szexre is. 

A kérdőívek alapján egyéb érdekes különbségekre is fény derült. Akik reggelente beágyaznak egészségesebben étkeznek, pedánsabbak és szívesen főznek, míg azok akik nem rendezik el az ágyukat, hanyagabbak, kedvenc elfoglaltságuk pedig a tévénézés. 

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?