Villantások és glitterek: ez volt a divat az Untoldon

A feje tetejére állt a világ az Untoldon és ez az öltözködésben is jócskán meglátszik. A fesztiválozók jól tudják, a divat egy önkifejezési eszköz, az Untold négy napján pedig bátran öltözködhetnek. A ruhákon keverednek a színek, stílusok, trendek a glitterekkel, miközben a fiatalok többet megmutatnak magukból, mint bármikor.  

Milyen a megfelelő fesztivál-megjelenés? A képeket elnézve legyen kényelmes, különleges és stílusos. Hogy kinek mi jelenti a stílust, az már egy másik kérdés. 

 

Kényelem és stílus. Bár egyszerű összeállításoknak tűnnek, mindegyikben van egy kis csavar, amitől feltűnő lesz. Ez lehet a neccharisnya, egy sejtelmesen átlátszó felső, a derékra kötött pulóver, az övtáska vagy esetleg a csipkeszélű top. Kényelmes cipő, hasvillantás, egy feltünő kiegészítő és egy látványos helyszín. Ez kell egy jó fotóhoz. A virágkoszorú segítségével bármilyen összeállítást fesztivál-kompatibilissé varázsolhatunk. Ha valaki megunta volna saját ruháit, felpróbálhatja a népviseletet is. Ez az egyik kedvenc szettünk a fesztiválról: egyszerű, fehér ruha, látványos kalap (ami ugye véd a Naptól) és praktikus, odaillő táska. Nem kell hozzá sok, mégis stílusos a megjelenés. Ki mondta, hogy glittereket csak nők használhatnak? Látványos megjelenést kölcsönöz férfiaknak is. A zászló nagyon praktikus kiegészítő, hiszen bármelyik szettet feldobja és mindenhez passzol. A kék hajszínen meg se lepődünk egy fesztiválon, de a piros száj-piros szemek kombináció nem egy tipikus smink. A fillagóriában bárki magára ölthette a különleges maskarákat, hacsak néhány perc erejéig is. A sima fekete poló tüllszoknyával akár még izgalmas is lenne, de a fehér szemöldök mintha rontaná az összképet. Feltünő kiegészítő lehet egy maszk, különösen az Anonymus-maszk.

Kapcsolódók

Kimaradt?