Működésével kapcsolatos újabb pénzügyi adatokat hozott nyilvánosságra az RMDSZ

A közigazgatási bíróság döntésének eleget téve az RMDSZ pénteken közzétette a honlapján a Kisebbségi Tanácstól kapott költségvetési támogatás elköltésére vonatkozó adatokat.

A határozat szerint az RMDSZ-nek a következő adatokat kellett nyilvánosságra hoznia:

  1. a tulajdonában lévő ingatlanok listáját ezek címével, a kataszteri/helyrajzi számával, az ingatlan birtokba vételének módját feltüntetve, illetve vásárlás esetén a vételárat és az eladó (magán- vagy jogi személy) nevét.  A dokumentum elérhető ITT.
  2. a jelenleg bérelt ingatlanok listáját, ezek címével, a tulajdonos nevével, valamint a bérleti díj éves összegével. A dokumentum elérhető ITT.
  3. a tulajdonában lévő/bérelt épületeken végzett felújítási munkák költségeit, az elvégzett munkálatok rövid leírását, a kivitelező cég nevét, 2009-től 2017-ig. A dokumentum elérhető ITT.
  4. kimutatást az RMDSZ alkalmazásában levő (vagy RMDSZ-t képviselő) személyek külföldi utazásai során felvett napidíjakról, 2009-től 2017-ig, feltűntetve a kiszállás kezdetét, végét, az úticélt, valamint a kiszállási pénzként kifizetett pénzösszeget. A dokumentum elérhető ITT.
  5. a 2009 óta megvásárolt műtárgyak listáját, feltüntetve az alkotó nevét, a műtárgy rövid leírását, valamint a vételárat. A dokumentum elérhető ITT.

A dokumentumok román nyelven érhetőek el.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?