Jogi személyiség lett a Pró Románia párt

Keddtől jogi személyiséggel rendelkezik a Pró Románia - jelentette be Facebook-oldalán Daniel Constantin képviselő, aki Victor Ponta és Sorin Cîmpeanu mellett az új párt egyik alapítója.

„Új kezdet! Ma jogi személyiséget kapott a Pró Románia. Az elmúlt kilenc hónapban számos akadályt gördítettek elénk mindazok, akiket arra tanítottak, hogy romboljanak, nem hogy építsenek!” - áll a bejegyzésben, amely szerint azokat kívánják megszólítani ezen új politikai projekttel, „akik másképpen akarnak politizálni, és nem találják a helyüket a populista vagy az idő csapdájába esett pártokban”.

Constantin ugyanakkor rámutat, Victor Pontával, Sorin Cîmpeanuval és többi kollégájával együtt részt vesznek az alakulat megyei szervezeteinek kiépítésében, majd készülnek a 2019-es európai parlamenti választásokra. 

Victor Ponta, Daniel Constantin és Sorin Cîmpeanu múlt év szeptemberében jelentette be a Pró Románia projekt elindítását. Akkor is azt hangsúlyozták, hogy kezdeményezésükkel valós politikai alternatívát akarnak kínálni.

(Címlapfotó: www.nineoclock.ro)

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?