Costa Ricából üzeni Elena Udrea, hogy ikreket vár

Elena Udrea terhes, ikreket vár. Az alapfokon 6 év börtönre ítélt 44 éves politikus ezt Costa Ricából erősítette meg a román sajtónak.

A volt turisztikai miniszter ellen több bűnvádi per van folyamatban, ennek ellenére elhagyhatta az országot. Érdekesség, hogy korábban tagadta a terhességére vonatkozó sajtóértesüléseket. Most azonban megerősítette a hírt, pontosítva, hogy ikreket fog szülni.

Udrea az Antena3 hírtelevíziónak elmondta, barátait látogatja meg Costa Ricában. „Általában nem kötöm senkinek az orrára, hogy miért hagyom el az országot, de elejét akarom venni a spekulációknak” – jelentette ki. Közölte, hogy egy darabig még a közép-amerikai országban marad, majd Athénba utazik orvosi kivizsgálásra.

Arra a kérdésre, fél-e attól, hogy Romániában börtönbe kerül, Elena Udrea igennel válaszolt. „Ám végül a börtönből is kiszabadulok előbb-utóbb” – tette hozzá.

A Népi Mozgalom Pártjának politikusa másfél éve van együtt Alexandru Alexandrovval. A bulvársajtó információi szerint tavaly eljegyezték egymást. A politikus férje korábban korában Dorin Cocoș üzletember volt, akitől 2013-ban vált el.

Elena Udrea ellen jelenleg több korrupciós per van folyamatban, korábban hónapokat töltött előzetes letartóztatásban. Az egyik perben alapfokon 6 év letöltendő börtönbüntetésre ítélték.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?