A tévéstúdióban verekedő volt kormányszóvivő feljelentést tett a CNA-nál

A B1 TV csatorna egyik műsorának reklámszünetében verekedő Mihai Palada azt kifogásolja, hogy a műsorvezető, Nadia Ciurlin nem állt a védelmébe akkor, amikor utólag a műsorban más vendégek kritizálták a Mihai Goțiu, az USR szenátorával szemben tanúsított viselkedését. 

A műsorvezető a „szemtelenség tetőfokának" nevezte Palada felháborodását, a csatorna pedig azt állítja, hogy lett volna lehetősége magyarázatot adni az agresszív magatartásra.

A Digi24 Nadia Ciurlin reakcióját idézi, amelyből kiderült: szerinte a szemtelenség tetőfoka, hogy Palada azért sértődik meg, hogy egy nő nem védte őt meg. Leszögezte: elvi okokból nem tud agresszív embereket megvédeni, viszont van rá bizonyíték, hogy élő adásban felhívta, hogy magyarázza meg a tetteit. „Ha nem menekül el, lehet elő tudott állni valamilyen magyarázattal” – mondta a műsorvezető.

Abban a szeptember 15-ei műsorban, amelyben az incidenst vitatták meg, Ciurlin és egy vendég is megkereste a volt kormányszóvivőt, hogy magyarázza meg a történteket, de mindkettőjüknek azt válaszolta SMS-ben, hogy jelenleg nem akar az ügyről nyilatkozni.

Egy olyan országban élünk, ahol nem a bűnöst büntetik, hanem azt, aki nem védi meg ennek hírnevét – tette hozzá Nadia Ciurlin.

Mint ismert, Goțiu és Palada vitája a B1TV egyik műsorának reklámszünetében fajult tettlegességé. A szenátor elmondta: a volt szóvivő többször a szavába vágott, amit ő megelégelt, és vitapartnerét pofátlannak nevezte. Reklámszünetben Palada megfenyegette, hogy a szenátor megbánja, ha mégegyszer így nevezi, mire Goțiu elmondta: ha továbbra is a szabáva fog vágni, akkor ő bizony továbbra is pofátlannak fogja nevezni. Ezek után Palada nekiment a szenátornak: ököllel orrba verte, majd rugdosni kezdte. Mihai Goțiu, A Mentsétek meg Romániát (USR) szenátora rendőrségi feljelentést tett az ügyben.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?