Az „együttműködés szellemében” tárgyalt Hans Klemm az igaszságügyi miniszterrel

Az Amerikai Egyesült Államok bukaresti nagykövete szerint „az együttműködés szellemében" zajlott a Tudorel Toader igazságügyi miniszterrel folytatott kedd reggeli egyeztetése. 

„Igen összetett és gyümölcsöző találkozónk volt ma reggel, pozitív szellemben zajlott, ahogyan az természetes a stratégiai partnerség keretében. Lehetőségem volt tárgyalni az igazságügyi miniszterrel nézeteiről és a tárcavezetőként rá háruló felelősségekről" – fogalmazott a beszélgetést követően Hans Klemm.

Az amerikai diplomata hozzátette, a nap folyamán „közös nyilatkozatot" ad majd ki a nagykövetség és az igazságügyi minisztérium – közölte az Agerpres. „Hangsúlyozni szeretném, hogy a beszélgetés az együttműködés szellemében zajlott, nézőpont- és információcsere történt, és én a továbbiakban is együtt akarok dolgozni a miniszterrel, illetve a kormánnyal" – mondta még Klemm.  

A Tudorel Toader és Hans Klemm közötti egyeztetésre kedd reggel került sor a minisztérium székhelyén. A találkozó csaknem két órán át tartott.

Kapcsolódók

Kimaradt?