Soós Zoltán: ne higgyenek Dorin Florea hamis vádjainak!

„Megfélemlítő üzeneteket és hamis vádakat terjesztett rólam az elmúlt hetekben Dorin Florea és csatlósai. Arra kérem a lakosságot, ne higgyenek a lejárató kampánynak, és mondják el mindenkinek, hogy nem igazak az ellenem felsorolt vádak” – mondta Soós Zoltán független polgármesterjelölt.

Hangsúlyozta, fenn fogja tartani a nyugdíjasoknak járó támogatásokat, az önkormányzat továbbra is finanszírozza a sporttevékenységeket, és nem fogja kisajátítani senki parkolóhelyét. Hozzátette, az a Florea-féle állítás sem igaz, hogy ha polgármester lesz, megvonja a lakótársulásoktól a tömbházak hőszigetelésére szánt támogatást, vagy teljesen magyar iskolává tenné a Művészeti Líceumot.

Soós Zoltán felhívja a figyelmet arra, hogy Dorin Florea többszörösen is visszaél polgármesteri pozíciójával: „a kampányidőszakban, ingyenes koncerteket szervez olyan körülmények között, hogy a helyi tanács nem hagyott jóvá költségvetést ezekre. Így szervezte meg a Koncz Zsuzsa és Angela Similea koncertet, és hasonló a helyzet a hétvégi Koszika és Andra fellépésekkel is. Felháborító, hogy az önkormányzat pénzén ingyen osztogatott Tirgumureseanul lapot kampánycélokra és rágalmak terjesztésére használja a polgármester, illetve az is, hogy az adófizetők pénzén mostanáig 20 ezer darab Cuvântul Liber napilapot nyomtattak és osztottak ki ingyenesen.”

Szerinte a polgármester minden eddiginél durvább kampánynak egyetlen oka van: most valós esély van arra, hogy leváltsák. „Ezt Florea is tudja, érzi, ezért minden alantas, akár törvénytelen eszközt is bevetnek az esélyek csökkentésére. Ne engedjünk a félretájékoztatásnak, a megfélemlítésnek!” – hívja fel a figyelmet Soós Zoltán független polgármesterjelölt.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?