Felmentették Nagy Andrást a hivatali visszaélés vádja alól

Alapfokon felmentette pénteken a bíróság Nagy Andrást, Szászrégen volt RMDSZ-es polgármesterét és további hét munkatársát a hivatali visszaélés vádja alól, amit a korrupcióellenes ügyészség fogalmazott meg ellenük egy közvilágítás-korszerűsítési terv kivitelezése kapcsán.

„A bíróság döntése megerősítette bennem azt, hogy folytatnom kell a munkát. Június 5-én egy RMDSZ-es városvezetésre kell szavaznunk, amely tovább fejleszti és modernizálja Szászrégent, úgy ahogyan azt a szociáldemokraták által vezetett időszak előtt is, hozzáértő szakemberekkel tette” – reagált az ítéletre Nagy András, az RMDSZ szászrégeni polgármesterjelöltje.

A politikus szerint pénteken hivatalosan is győzött az igazság. Szavai szerint az elmúlt időszakban megpróbálták elbátortalanítani, megfélemlíteni és eltántorítani attól a szándékától, hogy a közösségért dolgozzon, azonban ez nem sikerült.

„Ez után sem fog sikerülni. Szeretném folyatni az elkezdett munkát, konkrét terveim és elképzeléseim vannak a város fejlesztésére vonatkozóan, a valós gondok megoldására. Sok feladat áll előttünk az infrastrukturális beruházások mellett, meg kell erősítenünk közösségünk biztonságérzetét minden területen. Ezért indulok a választásokon, ehhez kérem támogatásuk” – idézte a polgármesterjelöltet az RMDSZ hírlevele.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?