Több mint 3000 támogató aláírással indul újabb mandátumért Bokor Tibor

Köszönetét fejezte ki Bokor Tibor csütörtöki sajtótájékoztatóján mind a 3023 kézdivásárhelyi, oroszfalvi, sárfalvi, szászfalusi és nyujtódi lakosnak, akik aláírásukkal támogatták az újabb mandátumért való indulását. 

A tanácsosi lista összeállításában két szempontot vettek figyelembe: az első, hogy a tapasztalt jelöltek mellett új arcok is helyet kapjanak, valamint hogy minél több fiatal kerüljön az RMDSZ tanácsosjelöltjeinek listájára. „Arra törekedtem, hogy minél több szakterületet tudjunk lefödni, és amikor valamelyikről döntést kell hozni, legyen, akivel érdemben konzultálni. Ezzel a csapattal együtt egy városfejlesztési stratégia létrehozásán dolgozunk most is, ők már leadták javaslataikat, most a város lakóinak az igényeire is kíváncsi vagyok” – fogalmazott Bokor. 

A hét kérdést tartalmazó Írjuk együtt Kézdivásárhely Fejlesztési Tervét című konzultációs íveket Bokor Tibor Facebook oldalán lehet kitölteni. „Fontos felhívnom a figyelmet, hogy ezzel a kérdőívvel nem meggyőződéseket közvetítek, hanem gondolatokat szeretnék ébreszteni. Nem eszközökben gondolkodok, hanem célokban, vízióban, amelyekhez megtaláljuk majd a megfelelő eszközöket. Ebben kérem a városlakók segítségét” – jelentette ki a polgármester. 

Azok, akik az online felületet nem tudják használni, a jövő héten a városban kiállított standoknál mondhatják el véleményüket. A beérkező javaslatokat összegyúrják a tanácsosjelöltek javaslataival, és így születik meg a fejlesztési terv, amelyre a választási program is épül majd. 

Kapcsolódók

Kimaradt?