Bemutatta választási programját Soós Zoltán RMDSZ-es polgármesterjelölt

„Azért indulok a polgármesteri versenyben, mert nem csak látom, hogy változás kell, de tudom menedzselni is azt. Van politikai tapasztalatom, ami felvértez a politikai praktikákkal szemben” – jelentette ki a választási programját ismertető hétvégi sajtótájékoztatóján Soós Zoltán, az RMDSZ marosvásárhelyi polgármesterjelöltje.

Az Maros Megyei Múzeum igazgatója , városi tanácsos elmondta: határozott elképzelése van arról, hogy milyen az élhető, fejlődő Marosvásárhely. „Azért fog dolgozni, hogy Erdély szíve egy modern európai várossá váljon. Fiatal, lendületes csapat áll mögöttem, elismert szakembereket vontam be a munkába” – fogalmazott.

Soós polgármester-jelölti programjának főbb célkitűzései közt szerepel több munkahely létrehozása, a magyar nyelvű oktatás bővítése, tiszta és egészséges környezet kialakítása és jó közegészségügyi ellátás bevezetése. Hangsúlyt fektetne egy jól szervezett, pontos, tiszta és korszerű közszállítási hálózat kiépítésére, a parkolók, kerékpárutak és a terelőutak problémájának megoldására és közbiztonság javítására is.

 
A változás programja

Határozott elképzelésem van arról, hogy milyen az élhető, fejlődő Marosvásárhely. Azért fogok dolgozni, hogy Erdély szíve egy modern európai várossá váljon.

Posted by Soós Zoltán on Saturday, September 5, 2015

Mint ismert, Soós Zoltán két másik jelölttel, az EMNP-s Portik Vilmossal és a Civil Elkötelezettség Mozgalom által támogatott Barabás Miklóssal száll versenybe az október 11-ei előválasztáson. Aki a legtöbb szavazatot kapja, a marosvásárhelyi magyarság jelöltje lehet a jövő évi önkormányzati választásokon.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?