A Titan zenekartól kölcsönözte kampánydalát az RMDSZ

Kelemen Hunor szövetségi elnök javaslatára az RMDSZ országos kampánydala lett Szabó Előd és a Titán zenekar „Együtt, most!" című dala – tájékoztatott hétfőn a szövetség sajtóirodája.

A közlemény szerint a dal sokak számára ismerősen csenghet, hiszen már a marosvásárhelyi helyhatósági választások során kisebb karriert futott be. Markó Béla szenátor kampánystábjának vezetője, Szepessy László kezdeményezésére most új dalszöveget és hangszerelést kapott, amely ezúttal az összefogás erejéről, a magyarság jövőbe vetett hitéről, a jobb élet, az egység és a szabadság igényéről szól.titan

„Fontosnak tartottam hozzájárulni a magam eszközeivel ehhez a kampányhoz, ugyanis akárcsak a júniusi választások esetében, december 9-én is hatalmas a tét a magyarok számára. Úgy gondolom, a művészeknek, az értelmiségieknek nem szabad hallgatniuk akkor, amikor a magyarság sorsa van veszélyben" – mondta Szabó Előd.

A népszerű erdélyi dalszerző és énekes egyébként aktívan részt vesz az RMDSZ kampányában: az „Együtt, most" című dal hamarosan a rádiókban is hallható lesz, de élőben is felcsendül majd a Maros megyei 2-es számú választókerület RMDSZ-jelöltjeinek kampányrendezvényein, Maros-, Nyárád- és Küküllő-mente magyar településein.

A kampánydal meghallgatható és letölthető itt.

Kimaradt?