Kilépett a Szociáldemokrata Pártból Sebastian Ghiță

Alig pár nappal azután, hogy a miniszterelnökkel közösen megtekintette Abu-Dzabiban az idényzáró Forma-1-es futamot és a legdrágább dubaji szórakozóhelyen egy vagyont hagyott ott, Sebastian Ghiță kilépett a Szociáldemokrata Pártból (PSD).

„Victor Ponta elnök úr behívott az irodájába és egy komoly beszélgetést folytattunk az utóbbi időszak politikai esemányeiről. A kormányfő szerint a politikai nyilatkozataim helyesek voltak, viszont felhívta a figyelmemet arra, hogy nem lehetnek olyan magánakcióim, amelyeket előzetesen nem beszélek meg a párt vezetőségével. Megértettem érveit és úgy döntöttem, hogy kilépek a pártból” – írta a sajtónak szétküldött közleményében Sebastian Ghiță. Az Asesoft cégcsoport és a România TV tulajdonosa egy nappal korábban nyilvánosan kérte Ion Iliescunak, a PSD tiszteletbeli elnökének a lemondását.

Mint korábban írtuk, kedden felfüggesztették párttisztségeikből Dan Șova szóvivőt és alelnököt, Marian Vanghelie alelnököt és Sebastian Ghiță online-komunikációért felelős kampányfőnököt.

 

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?