„Olyan elnökünk van, aki kínlódik a román nyelvvel”

„Meg voltunk átkozva egy olyan elnökkel, aki kínlódott az angol nyelvvel, most pedig egy olyannal, aki kínlódik a románnal” – így támadta Tudor Gheorghe Klaus Johannist.

Az énekes egy koncertet megelőző konferencián támadta az újonnan megválasztott román államfőt, ahol elmondta véleményét a választásokról is – írja az adevarul.ro. Gheorghe szerint „szenzációs manipulálásnak” lehettünk tanúi november 16-án az államfőválasztáson.

„A románok általában elhiszik, amit mondanak nekik. Nincs semmiféle forradalom. Majd rájövünk, hogy milyen szenzációsan sikerült a manipulálás, mert az volt” – mondta az énekes, aki hozzátette, hogy mindezek mellett tiszteli Klaus Johannist.  

A koncert alatt az énekes Traian Băsescu leköszönő elnökről is elmondta véleményét: „matrózangolt beszél, aki Amszterdámban meg tudja kérdezni merre van a piros lámpás utca”. A választások eredményét pedig egyenesen átoknak nevezte: „Meg voltunk átkozva egy olyan elnökkel, aki kínlódott az angol nyelvvel, most pedig egy olyannal, aki kínlódik a románnal”.

Tudor Gheorghe énekes-színész az államfő-választáson elmondása szerint önszántából Victor Ponta miniszterelnököt támogatta.

Kimaradt?