Alina Gorghiu szerint a PSD Dragneával együtt fog elsüllyedni

A Szociáldemokrata Párt (PSD) Liviu Dragneával együtt fog elsüllyedni, a nagyobbik kormánypárt tagjai elszalasztották a változtatás lehetőségét – fejtette ki Alina Gorghiu, a Nemzeti Liberális Párt (PNL) szenátora a közösségi oldalán. 

Gorghiu meglátása szerint a PSD országos végrehajtó bizottsági ülésén a párt vezetői annak nyújtottak támogatást, aki amnesztiát és közkegyelmet ígér nekik, és miután Liviu Dragnea pártelnöknek a többség bizalmat szavazott, „folytatódni fog a PSD-n belüli polgárháború”. 

A liberális párti politikus elfogadhatatlannak tartja, hogy a PSD vezetősége annak a tábornak szavazott bizalmat, amely eltávolítja Romániát Európától, és amely politikailag felelős az augusztus 10-i hatósági visszaélésekért. 

„A PSD Dragneával együtt fog elsüllyedni, tagjai a változtatás újabb lehetőségét szalasztották el. Addig is, ezt a pártot el kell szigetelni. Ha már nem lesznek képesek több rosszat tenni az országnak, választhatnak maguknak vezetőt Dăncilă és Dragnea közül, mert látom, más ötletük nincs” – írja Gorghiu a Facebook-oldalán. 

Kapcsolódók

Kimaradt?